Schoonmaakdiensten

DCS Cleaning is sterk in het schoonmaken voor diverse branches. Wij bieden daarom een breed dienstenpalet aan. Hieronder staan de verschillende schoonmaakdiensten binnen ons palet.

Dagelijkse en periodiekeschoonmaak

DCS Cleaning is een betrouwbare schoonmaakpartner die graag met u mee denkt. Door onze dagelijkse of periodieke schoonmaakdienst kunt u erop rekenen dat uw ruimtes schoon zijn en dat alles goed functioneert. Dat geeft een goed gevoel.

homepage1 homepage2

Gevelreiniging

Een schone en nette gevel is belangrijk voor uw gebouw. Een eerste indruk wordt gewekt door wat het gebouw uitstraalt. Een onverzorgde of bekladde gevel kan een onbehaaglijk gevoel oproepen bij bezoekers. Uitlaatgassen en algen maken uw gevel grauw en dat is niet wenselijk. Daarom zorgen wij voor een snelle en vakkundige schoonmaak van uw gevel zodat uw bedrijf een representatieve uitstraling heeft.

homepage1 homepage2

Industriele reiniging

DCS Cleaning biedt uitstekende industriele schoonmaak. Hier vallen de diensten vacuumreiniging, hogedrukreiniging en chemische reiniging onder.

homepage1

Dieptereinging

Met alleen de periodieke schoonmaak blijft er bij bijvoorbeeld grootkeukens en sanitair vaak (onzichtbaar) vuil liggen. Daarom is het voor de optimale hygiene belangrijk dat er ook om de zoveel tijd een grondige periodieke schoonmaak plaatsvindt.

homepage1 homepage2

Glasbewassing

Door een frisse uitstraling van een pand en voldoende daglicht voelen mensen zich meer op hun gemak. Wij verzorgen de professionele bewassing van binnenglas, buitenglas en separatieglas van zeer uiteenlopende panden.

homepage1 homepage2

Vloeronderhoud

DCS Cleaning zorgt voor verschillende periodieke en structurele behandelingen van verschillende typen vloeren. Vloeren worden doorgaans intensief gebruikt. Daarom moeten deze behalve de dagelijkse of wekelijkse reiniging ook periodiek extra behandeld worden.

homepage1 homepage2

Woning ontruiming

In veel gevallen zijn reguliere schoonmaakwerkzaamheden na de ontruiming voldoende. Wanneer u aan ons vraagt de woning bezemschoon op te leveren, halen wij even goed de bezem door de woning heen en maken we het sanitair, de keuken en vensters even met een doekje schoon. Soms vraagt een woning echter een zwaardere schoonmaak, bijvoorbeeld in huizen waar veel gerookt is of waar sprake is geweest van ongedierte. Dit vraagt een andere, meer grondige aanpak. Met professionele schoonmaakmiddelen en vakkundige schoonmakers kunnen we vrijwel elke woning volledig schoonmaken.

homepage1 homepage2

Bouw opruiming

De finishing touch na de grove bouw, ook ideaal voor oplevering van uw nieuwbouw. DCS Cleaning zorgt dat het er perfect uitziet! Zodat het klaar voor gebruik is.

homepage1 homepage2